LANDSCHAP SCHILDERIJ

Schilderij: landschap

Schilderijen van landschappen zijn voor veel mensen erg gewilde kunstwerken. In de afgelopen jaren heb ik diverse klassieke landschap-schilderijen gemaakt. U kunt hiervan enkele op deze pagina zien. Wilt u graag een ander landschap, dan kan ik als landschapsschilder deze eventueel in opdracht voor u maken.

Een uniek landschap geeft een uniek schilderij

Geen landschap is hetzelfde en elk goed landschap schilderij is dan ook een authentiek en uniek kunstwerk. Ik heb veel gekeken naar de oude meesters en ik heb vroeger ook reproducties (bijvoorbeeld een winterlandschap van Schelfhout) gemaakt als studie. Hierna ben ik echter  mijn eigen weg gegaan. De hier getoonde landschappen zijn gemaakt met gebruik van klassieke schildertechnieken. U ziet klassieke winterlandschappen, maar ook hedendaagse landschappen.

Nederlands landschap

De musea hangen vol met prachtige schilderijen van al even prachtige Nederlandse landschappen. Een aantal oude meesters is  beroemd geworden om hun landschappen. Denk aan van Ruisdael met zijn befaamde wolkenluchten en aan Schelfhout met zijn mooie winterlandschappen.

Bent u geïnteresseerd in een schilderij van een landschap, dan ga ik graag met u in overleg.

Meer weten over schilderijen van landschappen?

Wilt u een handgemaakt en uniek schilderij van een mooi landschap? Kijk hieronder naar enkele voorbeelden van landschap schilderijen die ik heb gemaakt.

Heeft u interesse, dan kunt u contact met mij opnemen en zal ik de mogelijkheden met u bespreken.

Lees ook meer informatie over een stilleven schilderij of portret schilderij.